måndag 12 oktober 2009

biter ihop

hej,

just nu känns allt jätte tungt. Läxorna tar aldrig slut, träningen tar aldrig slut, min huvudvärk vägrar försvinna och, det är måndag. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men varje måndagmorgon så springer vi. Vi springer trappor. Det är...jobbigt. Vi springer först en uppvärmning på ca 20 minuter, sen går vi in i arenan och springer up och ner, up och ner. Idag sprang vi upp och ner 11 gånger. Trapporna är helt obeskrivligt långa, inga vanliga trappor om ni tror det. Det är lagom roligt när benen redan skakar som bara den efter bara fyra stycken rundor. När man äntligen är klar finns det endast ett alternativ att välja på, stupa i sängen för att ta en timmes tupplur. Sen kommer man inte upp igen. Obeskrivlig smärta. Måndagmorogn. Bara ca 27 timmar kvar av träning denna vecka, sen får jag en superkort dag ledigt. Mmm.
Ungefär såhär går mina tankegångar just nu. Plus att jag har en fet hemlängtan just nu. Tänker säkert på min familj eller på Sverige var 5:e minut.
Väntar helt klart på en positiv förändring.

Så, denna helg hade vi red and gray simtävling. Det gick helt okej med tanke på en hård träningsvecka. Kiers pappa var där och tog massa härliga bilder.













1 kommentar:

  1. Hold On Emma. Det bra med lagkamrater är att det går att bitcha med dem.

    SvaraRadera